prázdny

Nákupný košík je prázdny.

Pre dopravu zadarmo nakúpte ešte za 50,00 €.

Prejsť do košíka
 

Cukor hnedý kryštálový so sirupom 500 g

Kód produktu: PT700514
2,24 €
2,69 € s DPH
- +
ks
Skladom 100+
Exiticky sladká chuť cukru. Hnedý cukor sa vyrába z vybraných sirupov z cukrovej repy a trstinových sirupov, ktoré mu dodávajú typickú karamelovú chuť... Viac informácií
Druh kryštálový cukor hnedý
Hmotnosť 500 gramov
Množstvo v balení 1 KS
Značka Slovenské cukrovary
Exiticky sladká chuť cukru. Hnedý cukor sa vyrába z vybraných sirupov z cukrovej repy a trstinových sirupov, ktoré mu dodávajú typickú karamelovú chuť. Balenie 500 g.

 

Alergény

Neudáva sa.

 

Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora

SLOVENSKÉ CUKROVARY, s.r.o., Cukrovarská 716, 926 01 Sereď, www.korunnycukor.sk, www.agrana.sk

 

Krajina pôvodu

Vyrobené v EU.

 

Návod na použitie

Hnedý cukor je ideálny na pečenie s orechami, medom, mandľami, čokoládou a sušeným ovocím, ale rovnako je vhodný na prípravu müsli, suflé, kompótov, ovocných šalátov, pikantných čatní a ďalších. Hnedý cukor zdôrazňuje aromatickú chuť použitých surovín, a preto dáva káve a iným nápojom vynikajúcu chuť.

 

Názov potraviny

Hnedý cukor kryštálový s trstinovým a karamelovým sirupom.

 

Netto množstvo

e 500 g.

 

Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia

Skladujte v suchu. Hnedý cukor má tendenciu stvrdnúť. Ľahkým stlačením sa to dá opäť odstrániť. Kvalita tým nie je ovplyvnená.

 

Dátum minimálnej trvanlivosti spotreby

Minimálna trvanlivosť nie je obmedzená.

 

Výživové údaje/jednotka

na 100 g výrobku: Energetická hodnora: 1683 kJ/ 396 kcal, Tuky: 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0, Sacharidy: 99 g, z toho cukry: 99 g, Bielkoviny: 0 g, Soľ: 0,05 g.

 

Množstvo zložiek

Cukor, trstinový sirup, karamelový cukorný sirup.



Tento web používa cookies

Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním. Viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní si prečítajte tu.